Kies uw taal:

Wij leveren zoals u dit wenst


Wij leveren op de door u gewenste manier:

  • Paketten
  • Pallets
  • Mixpallets

Ons assortiment

Wij zijn een toonaangevende Europese distributeur van originele computer en copier supplies van alle bekende merken:
  • Toner cartridges
  • Inktpatronen
  • Printlinten

AXRO - de nieuwe video


Imagefilm der AXRO Bürokommunikation Distribution Import Export GmbH

Word nu klant!

Vertrouw op onze ervaring:
  • 6.000 originele producten
  • Meer dan 35 merken
  • Meer dan 4.500 m² magazijnoppervlakte
 
AXRO Marken: Canon, HP, Brother und andereAXRO Marken: Sharp, Ricoh, Xerox und viele mehrAXRO Marken: Philips, Tohsiba, Kodak und viele weitere

Actueel

New in our assortment

Original Oki toner cartridge 45488802 for OKI B721dn, 731dnw as well as OKI MB770dfnfax, 770dn and 770dnfax. ... Lees verder

”Speicherstadt” en “Kontorhausviertel” in Hamburg benoemd tot cultureel werelderfgoed

Als bedrijf gevestigd in Hamburg is AXRO buitengewoon verheugd over deze bewonderenswaardige eer en feliciteert met de eerste UNESCO-onderscheiding ... Lees verder

AXRO werd opnieuw door de Deutsche Bundesbank als „beleenbaar“ geclassificeerd

Zoals reeds voor de balansen van de jaren 2011, 2012 en 2013, werd AXRO ook voor de balans 2014 door de Deutsche Bundesbank opnieuw als beleenbaar ... Lees verder

AXRO krijgt hoge ratings van de Commerzbank.

AXRO is verheugd dat zij haar klanten en leveranciers kan mededelen dat ook de balansen voor 2013 door de Commerzbank weer met een investment grade ... Lees verder

AXRO: Originele printer en copier supplies, printers, copiers en multi-functionals - uitsluitend voor de vakhandel - wereldwijd.

6.000 producten en 35 merken direct uit voorraad leverbaar.
Toner cartridges, inktpatronen, printers, copiers; allemaal producten die niet meer uit ons dagelijks leven zijn weg te denken. De markt voor originele printer en copier benodigdheden is nog steeds enorm. Naast het element 'prijs' spelen factoren als 'goede verkrijgbaarheid', 'snelle en betrouwbare leveringen' , 'state-of-the-art IT oplossingen' en een 'vlekkeloze after-sales service' een belangrijke rol in het gevecht om de gunst van de klant. Bij AXRO begrijpen wij dit als geen ander. 20 jaar ervaring, 6.000 producten en een distributienetwerk met partners in 45 landen maakt AXRO tot een groothandelspartner die in staat is om u snel en vakkundig te helpen.

Kwaliteit hoog in het vaandel!
AXRO helpt haar klanten en partners zoals het bedrijf zelf zou willen worden geholpen. De Duitse distributeur heeft het woord kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kwaliteit moet vanzelfsprekend zijn. Kwaliteit moet tijdens de telefonische verkoop, tijdens de voorbereiding van een bestelling, tijdens de uitlevering van een bestelling en na uitlevering in vorm van no-nonsense aftersales services tot uiting komen. AXRO levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten van internationaal gerenommeerde merken als Brother, Canon, Epson, HP, Konica-Minolta, Kyocera, Samsung, Sharp en Xerox. Resellers uit meer dan 45 landen vertrouwen de 'AXRO kwaliteit'.

Uiterst compleet product assortiment.
Het zeer complete product assortiment is een van AXRO's sterkste punten. Behalve de gangbare toner cartridges en inktpatronen van HP, Canon, Epson en Samsung biedt AXRO een uiterst brede keus aan copier supplies en spareparts van merken als Konica-Minolta, Kyocera, Ricoh, Riso, Sagem, Sharp, Toshiba, Utax en Xerox. Resellers uit de hele wereld waarderen AXRO onder andere vanwege deze ruime keus en de beslissing om niet uitsluitend de zogenaamde 'runners' voorradig te hebben.

Pro-activiteit en Noordduitse, no-nonsense mentaliteit.
Wat heeft u aan een distributeur die u weliswaar hoogwaardige producten en een compleet product assortiment biedt maar ook een slechte service? AXRO's pro-actieve aanpak en Noordduitse, no-nonsense mentaliteit staan garant voor een uiterst persoonlijke aanpak en een hoog service niveau. AXRO klanten worden direct vanaf de eerste bestelling gekoppeld aan een AXRO contactpersoon. Deze vaste contactpersoon is als het ware uw persoonlijke service manager en staat dagelijks voor u klaar.

Uw aanvraag of bestelling. Onze expertise!
Als ervaren, wereldwijd opererende distributeur begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om een product tegen de juiste prijs snel en betrouwbaar op de juiste plaats te krijgen. Onze ervaren en pro-actieve verkopers zijn voortdurend in contact met onze inkopers en product managers om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. De uiterst korte communicatielijnen tussen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf zorgen ervoor dat wij u in de meeste gevallen uitstekend met uw aanvraag of bestelling kunnen helpen. Vertrouw op onze expertise.

"We speak supplies". Wij spreken uw taal; in vele gevallen zelfs uw eigen moedertaal.
Das Meertaligheid is bij AXRO de gewoonste zaak van de wereld. Bij AXRO wordt o.a. Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch en Spaans gesproken. Vanzelfsprekend is onze meertaligheid niet de enige oorzaak voor het feit dat er ieder jaar vanuit Hamburg meer dan 100.000 zendingen aan 3000 klanten in 45 landen worden verstuurd. Test ons!
Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt AXRO gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.
Ik ga akkoord X